flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Господарському суді міста Києва проведено анонімне опитування громадян - відвідувачів суду

01 грудня 2021, 09:55

З метою визначення рівня довіри громадськості, оцінки якості, підвищення рівня доступу до правосуддя, ефективності роботи суду та забезпечення інформаційної відкритості, Господарський суд міста Києва провів анонімне опитування громадян-відвідувачів суду.

В опитуванні взяли участь 76 респондентів, які заповнювали відповідну анкету в електронному вигляді.

Учасники опитування оцінювали зручність та комфортність перебування в суді, повноту, якість та доступність необхідної для відвідувачів суду інформації (наявність зразків документів, інформації щодо порядку сплати судового збору, інформації щодо розміщення кабінетів та інших приміщень тощо), а також стосовно інформації, яка розміщена на офіційному вебсайті Господарського суду міста Києва  вебпорталу Судова влада України та на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Крім того, учасники надали оцінку ефективності організації роботи суду в цілому: роботи канцелярії (графік прийому документів, зручність їх подання, ввічливість і тактовність працівників), роботи щодо ознайомлення з матеріалами справи, своєчасності початку судових засідань, отримання повідомлень та процесуальних документів.

Відповіді учасників під час опитування свідчать про позитивні висновки щодо якості роботи Господарського суду міста Києва.

(Детальніше про результати опитування)

Дякуємо за участь в опитуванні!