flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оцінка роботи суду за результатами опитування відвідувачів у І півріччі 2024 року

27 травня 2024, 09:58

24 травня 2024 року завершено проведення онлайн-опитування відвідувачів Господарського суду міста Києва з метою визначення рівня організації та якості роботи суду.

90 респондентів оцінювали роботу суду за критеріями доступності, ефективності та якості, заповнивши відповідну анкету в електронному вигляді.

Переважна більшість респондентів відмітили належний рівень роботи працівників апарату та підготовки суддів при розгляді справ. Крім того, учасники надали позитивну оцінку стосовно доступності інформації на інформаційних стендах, а також оперативного розміщення повідомлень для учасників судового процесу на офіційному вебсайті суду та в соціальній мережі «Facebook».

У той же час, проведене анкетування дозволило звернути увагу на деякі проблемні організаційні питання діяльності суду, які потребують вирішення, що буде враховано в подальшому разом із наданими з боку відвідувачів зауваженнями та пропозиціями.

Для забезпечення відкритості суду, вільного доступу громадян до інформації будемо й надалі проводити подібні опитування з метою удосконалення  подальшої діяльності Господарського суду міста Києва.

Більш детальну інформацію про результати опитування можна переглянути за посиланням.

Дякуємо за приділений час, зворотній зв’язок та оцінку нашої роботи.