flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Як відвідувачі оцінили роботу суду у І півріччі 2023 року

28 червня 2023, 15:54

26 червня 2023 року Господарський суд міста Києва завершив проведення анонімного онлайн-опитування відвідувачів суду з метою визначення рівня ефективності, якості роботи та доступності правосуддя.

У ході дослідження взяв участь 61 респондент, які є безпосередніми учасниками судових проваджень та здійснювали оцінювання роботи суду в цілому за показниками доступності, ефективності та якості, заповнивши відповідну анкету в електронному вигляді.

Переважна більшість респондентів цілком обізнані з роботою суду та зареєстрували електронний кабінет, вважаючи зручним спосіб обміну процесуальними документами між судом і учасниками справи в підсистемі «Електронний суд».

За результатами проведеного опитування респонденти відмітили високий рівень ефективності та якості роботи суду. Крім того, учасники надали позитивну оцінку стосовно зручності умов перебування, доступності необхідної для відвідувачів інформації, розміщеної на інформаційних стендах, розташування залів судових засідань, а також належного інформування учасників судового процесу про діяльність суду на офіційному вебсайті Господарського суду міста Києва вебпорталу «Судова влада України» та в соціальній мережі «Facebook».

Детальніше інформацію за результатами опитування можна переглянути за посиланням.

Дякуємо за приділений час, зворотній зв’язок та оцінку нашої роботи.