flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Корпоративна культура та етика спілкування: від слів до дій

02 грудня 2021, 09:15

26 листопада 2021 року Господарський суд міста Києва долучився до роботи онлайн-конференції на тему: «Корпоративна культура та етика спілкування: від слів до дій», організованої Проектом ЄС «Право – Justice» спільно з Державною судовою адміністрацією України у межах Нової фази Ініціативи «Модельні суди».

Конференцію розпочали вітальними словами т.в.о. Голови Державної судової адміністрації України Олексій Сальніков, заступник начальника відділу науково-методичного забезпечення діяльності судів та органів суддівського врядування Марина Самофал і головна міжнародна експертка з питань судової реформи – керівник компоненту 2 Проекту ЄС «Право – Justice» Анна Адамська – Галлант.

Під час заходу міжнародні експерти та національні партнери Проекту ЄС «Право – Justice» обговорили питання щодо внутрішньої комунікації як частини корпоративної культури, етики міжінституції взаємодії як елементу ефективного адміністрування судочинства, ролі установ судової освіти у формуванні корпоративної культури суду та міфів корпоративної культури.

Присутні також дізнались про аспекти корпоративної культури та етики спілкування, що включає в себе питання мотивації персоналу, стилю керівництва, впливу особистості керівника, норм спілкування та встановлених стандартів корпоративного стилю.