flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Господарського суду міста Києва завершили курс підготовки для підтримання кваліфікації

16 вересня 2020, 10:36

11 вересня 2020 Національна школа суддів України завершила тижневу онлайн підготовку суддів місцевих господарських судів.

Від Господарського суду міста Києва пройшли підготовку судді: Грехова Оксана Анатоліївна, Дупляк Олеся Михайлівна, Зеленіна Наталія Іванівна, Картавцева Юлія Валеріївна, Привалов Артем Ігорович, Пукшин Людмила Гелярівна, Смирнова Юлія Миколаївна, Шкурдова Людмила Миколаївна.

Метою тренінгів було поглиблення знань та практичних навичок суддів, необхідних для ефективного вирішення судових спорів.

Під час онлайн занять були обговорені питання щодо можливості застосування Європейської конвенції з прав людини та практики Європейського суду з прав людини у господарському судочинстві, вирішувались питання, що виникають при підготовці справ до судового розгляду, розглядались особливості провадження у справах за участю іноземних суб’єктів господарювання. Крім того, на семінарах-практикумах судді опанували знання щодо особливості розгляду корпоративних спорів та особливості розгляду судових спорів, предметом яких є оскарження рішень регулятора про виведення банків з ринку.

Підготовку провели досвідчені висококваліфіковані судді, викладачі та науковці, після спілкування з якими судді-учасники закріпили свої знання висловивши свої побажання та пропозиції.