flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд міста Києва оголошує добір з призначення на вакантну посаду державної служби категорії «В» на період дії карантину

10 серпня 2020, 13:43

Наказом керівника апарату Господарського суду міста Києва від 10.08.2020 №55 оголошено добір з призначення на вакантну посаду державної служби категорії «В» - головного спеціаліста відділу аналітичної роботи, статистики та аналізу застосування судової практики (1 посада – на період перебування основного працівника у відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею трьох років).

Термін подання кандидатами інформації для участі у доборі через Єдиний портал вакансій державної служби (career.gov.ua) - до 17 год. 45 хв. 14.08.2020.

 Добір проводиться відповідно до Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 22.04.2020 №290.

 Контракт укладається на період дії карантину, установленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2, та до дня визначення керівником державної служби переможця за результатами конкурсного відбору відповідно до законодавства.

Більш детальну інформацію Ви можете дізнатися в розділі "ВАКАНСІЇ"