flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників справ, засідання по яких призначено суддею Спичаком О.М. на 12.05.2020 та 13.05.2020!

07 травня 2020, 14:26

Звертаємо увагу учасників судового процесу, що у Господарському суді міста Києва для забезпечення права учасників судового процесу на участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів використовується програма Microsoft Teams.

Повідомляємо учасникам судового процесу облікові записи Microsoft Teams судді Спичака О.М.: Spychak_judge@ki.arbitr.gov.ua та секретаря судового засідання Тарасюк І.М.: tarasyuk.i@ki.arbitr.gov.ua.

Для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою програми Microsoft Teams необхідно подати до суду (засобами поштового зв’язку, на електронну пошту суду (підписану електронним підписом) або до скриньки для кореспонденції (встановленої у приміщенні канцелярії суду) відповідну заяву  із зазначенням облікового запису (логіну) у програмі учасника судового процесу.

Для надання суду можливості оперативного зв'язку з учасниками справи у відповідних заявах вказувати контактні номери мобільних телефонів.

Повідомити учасникам судового процесу про наявність права та можливості подати клопотання про розгляд справи без участі їх представників.

За відсутності в матеріалах справи належних доказів підтвердження повноважень особи на представництво інтересів учасника справи, подати відповідні докази за 3 дні до дати судового засідання шляхом направлення засобами поштового зв’язку, електронною поштою або через канцелярію суду.