flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Господарському суді міста Києва відбувся семінар для працівників апарату

21 жовтня 2019, 12:32

16 та 18 жовтня 2019 року Національною школою суддів України в актовому залі Господарського суду міста Києва проведений семінар для працівників апарату суду на тему: "Комунікація суду під час кризових ситуацій. Розподіл обов’язків та завдань. Практичні поради для ефективної комунікації».

Захід відбувся у форматі інтерактивних лекції, які представили начальник управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності секретаріату Вищої ради правосуддя, керівник Прес-центру судової влади України – Лисенко Оксана Миколаївна та заступник начальника управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності секретаріату Вищої ради правосуддя, заступник керівника Прес-центру судової влади України – Паламарчук Ірина Вікторівна.

В рамках навчальної програми лектори семінару розповіли про типи кризових ситуацій та пояснили про алгоритм дій під час них.

Учасники семінару також дізнались про розподіл обов’язків в апараті суду під час надзвичайних ситуацій, обговорили психологічні аспекти взаємодії з громадянами під час кризи, навчились особливостям комунікації з пресою та отримали практичні поради від лекторів.

Подібні лекції необхідні для емоційного об’єднання колективу суду, визначення обов’язків кожного під час небажаних ситуацій в суді за для ефективної комунікації.