flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Господарському суді міста Києва відбувся семінар для працівників апарату

02 жовтня 2019, 09:20

30 вересня 2019 року Національною школою суддів України в актовому залі Господарського суду міста Києва проведений семінар для працівників апарату суду на тему: "Профілактика професійного та емоційного вигорання". 

Захід відбувся у форматі інтерактивної лекції, яку представив лектор семінару, заступник начальника відділу науково-методичного супроводження психологічної підготовки суддів Національної школи суддів України, кандидат психологічних наук Андрій Маслюк.

В рамках навчальної програми Андрій Маслюк висвітлив актуальні питання щодо вивчення комплексу правил, вправ, методик, які допоможуть зберегти емоційну цілісність працівника апарату суду та дозволять виявляти стресостійкість у будь-яких умовах роботи та під час виникнення складних ситуацій.

Учасники семінару мали можливість перевірити зріз знань для самоконтролю за допомогою системи експрес-опитування, попрацювати у групах, виконати практичні завдання та презентувати їх аудиторії.

За інформацією сайту НШСУ: http://www.nsj.gov.ua/ua/pidgotovka-pratsivnikiv-aparativ-sudiv/program-4/30-veresnya-2019-r-mkiiv-programa-na-temu-profilaktika-profesiynogo-ta-emotsiynogo-vigorannya/