flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд анонсує засідання круглого столу на тему: «Проблемні питання застосування законодавства при виведенні банків з ринку»

14 травня 2019, 09:05

У І півріччі 2019 року на базі Господарського суду міста Києва заплановано провести засідання круглого столу на тему: «Проблемні питання застосування законодавства при виведенні банків з ринку». 

Захід відбудеться 20 травня 2019 року об 11:00 у приміщенні Господарського суду міста Києва (актова зала, каб. 403) за адресою: м.Київ, вул. Хмельницького, 44-В. 

Приймаючи до уваги актуальність даної теми, бажаючим взяти участь у заході, пропонуємо до 17 травня 2019 року надіслати на електронну адресу Господарського суду міста Києва (zmi@ki.arbitr.gov.ua) підтвердження про участь у заході. 

Разом з цим, для оптимізації проведення засідання «круглого столу» необхідно надіслати проблемні питання, які на думку учасників є актуальними для обговорення та вироблення спільних позицій щодо їх вирішення.  

Для покращення комунікації у роботі круглого столу, учасники матимуть можливість під час доповіді відображати презентаційні матеріали на проекторі, відтак, просимо завчасно надсилати вказані матеріали на електронну адресу Господарського суду міста Києва. 

За довідками звертатися по телефону 288-16-96.