flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Господарського суду міста Києва в рамках Дня відкритих дверей завітали студенти-правники

24 квітня 2019, 16:44

23 та 24 квітня 2019 року в черговий раз Господарський суд міста Києва відкрив двері для студентам 4 та 5 курсів Юридичного факультету Національного авіаційного університету. Цього разу День відкритих дверей відбувся у форматі екскурсії.

З привітальним словом до студентів звернулась керівник апарату суду Ольга Кривенко, яка ознайомила присутніх із планом заходу. Програма проведення Дня відкритих дверей включала в себе екскурсію Будинком Правосуддя: огляд робочих кабінетів, залів судових засідань, канцелярії, ознайомлення з діяльністю суду, роботою працівників апарату та ознайомлення з історією суду.

Прес-секретар Юлія Рижакова розповіла про історію суду та провела студентам екскурсію його приміщеннями.

Ознайомлення з роботою суду розпочалося з канцелярії, де присутні дізналися про реєстрацію, рух документів, що надходять до суду та порядок роботи з ними,  роз’яснено порядок надання та отримання інформації, порядок звернення до суду, про що слід пам`ятати під час перебування в суді, як поводити себе під час слухання справи, які існують негативні наслідки порушення правил поведінки в суді.

У фінальній частині екскурсії студенти мали змогу поставити питання, які їх цікавили. Молодих людей цікавило, зокрема, проходження конкурсу на зайняття вакантних посад в Господарському суді міста Києва та який перелік документів має подати особа, що виявила бажання взяти участь у конкурсі.

На згадку про проведений захід присутні отримали блокноти та ручки із логотипом Господарського суду міста Києва.

У всіх учасників заходу від цієї зустрічі залишилося багато вражень та позитивних емоцій.