flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Завершено підготовку тренерів для майбутніх суддів господарської спеціалізації

29 жовтня 2018, 11:02

24-25 жовтня 2018 року Національна школа суддів України у приміщенні Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду провела тренінги з тренерами курсів для кандидатів на посаду судді про особливості розгляду окремих категорій господарських справ.

Майбутнім викладачам важливо було почути думки та поради досвідчених тренерів, які мають практичний досвід викладання кандидатам на посаду судді.

Так, для підготовки викладачів залучено досвідчених тренерів, серед яких і …судді Господарського суду міста Києва Олеся Дупляк, Оксана Марченко, Сергій Ковтун, Ярослав Маринченко, Євген Павленко, суддя Господарського суду Тернопільської області Володимир Гевко, суддя Господарського суду Дніпропетровської області Олександр Крижний.

У перший день тренінгу було презентовано матеріали курсів «Вирішення спорів, що виникають із земельних правовідносин» і «Особливості розгляду корпоративних спорів».

Другий день тренінгу присвячений підготовці до проведення занять з майбутніми суддями курсів про особливості розгляду справ про укладення, зміну, розірвання договорів, визнання правочинів (господарських договорів) недійсними та застосування міжнародних угод при вирішені господарських справ; спорів, що виникають із договорів страхування й ведення судового засідання та спілкування з окремими категоріями учасників судового процесу.

Після презентації кожного курсу, судді-тренери заповнювали анонімні анкети, результати яких будуть враховані для доопрацювання відповідних курсів.

Детальна інформація за посиланням: https://bit.ly/2CMfWRw