flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Cуддя Господарського суду міста Києва Ганна Бондаренко та помічник судді Ірина Клименко провели "Урок справедливості"

11 жовтня 2018, 12:45

Господарський суд міста Києва приєднався до Всеукраїнської акції "Урок справедливості", організованої до Дня юриста Асоціацією розвитку суддівського самоврядування України за сприяння та фінансової підтримки Програми USAID Україна "Нове правосуддя".

08.10.2018 року суддя Господарського суду міста Києва Ганна Бондаренко та помічник судді Ірина Клименко провели "Урок справедливості" у учнів 2-Б та 2-в класів Спеціалізованої школа І-ІІІ ступенів № 189 з поглибленим вивченням англійської та німецької мови Деснянського району міста Києва.

10.10.2018 року суддя Господарського суду міста Києва Ганна Бондаренко та помічник судді Ірина Клименко провели "Урок справедливості" у учнів 3-а та 3-б класів у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №84 Печерського району міста Києва.

Завдяки проведеній акції діти мали можливість відчути себе в ролі справедливих суддів та допомагали героям спеціально створеного мультфільму вирішити спір, що виник між звірами, а також долучились до "Клубу справедливців", отримавши подарунки-наліпки по завершенню уроку.