flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Господарському суді міста Києва відбувся День відкритих дверей

28 вересня 2018, 16:06

28 вересня 2018 року у рамках Дня відкритих дверей Господарський суд міста Києва відвідали студенти юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

У ході проведення заходу студенти мали можливість ознайомлення з організацією роботи суду, функціонуванням автоматизованої системи документообігу суду та розподілом судових справ.

З метою вдосконалення професійної підготовки майбутніх фахівців підвищення рівня обізнаності зі специфікою, особливостями і змістом діяльності суду, Господарський суд міста Києва забезпечив присутність студентів у судовому засіданні під час розгляду суддею Ганною Бондаренко господарської справи. Ознайомлення з особливостями судового процесу є прекрасною можливістю набути першого професійного досвіду.

Після судового засідання студенти мали змогу поспілкуватись із суддею, задати питання, які їх цікавили. У свою чергу, суддя розповіла про вагомість і складність роботи судової системи, зосередила увагу на нормах господарського процесуального законодавства України та важливості правильного його практичного застосування.

На завершення заходу його учасники подякували за проведення цікавої та корисної зустрічі, отримані враження, знання про суд.