flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Господарському суді міста Києва проведено анонімне опитування громадян - відвідувачів суду

27 червня 2018, 12:31

З метою визначення рівня довіри громадськості, оцінки якості та ефективності роботи, Господарським судом міста Києва у період з 18 по 25 червня 2018 року було проведено анонімне опитування громадян-відвідувачів суду стосовно якості, доступності правосуддя, незалежності та ефективності роботи суду.

За основу було взято рамкову систему оцінювання роботи суду (стандарти, показники та методи), розроблені програмою USAID «Справедливе правосуддя».

В опитуванні, яке проводилося шляхом анкетування в приміщенні суду та на офіційному веб-сайті суду взяли участь 118 респондентів.

Дані проведеного анкетування дали змогу оцінити якість функціонування суду 67,8%. Результати опитування показали позитивне сприйняття роботи судді учасниками судового процесу, так 71% вважають суддів господарського суду неупередженими та незалежними, 79% коректними, доброзичливими та ввічливими, 79% відмітили належну підготовку суддів до судових засідань.

78% опитаних  відзначили доброзичливість працівників апарату господарського суду, 84% - професіоналізм при здійсненні ними своєї діяльності. 

Високим результатом (70,3%) другий рік поспіль відвідувачі суду відмітили наповненість та інформативність сайту суду. 86% відзначили зручність розташування інформаційних стендів (дошки об’яв).

Усі результати опитування прийняті до уваги та будуть спрямовані на підтримання показників роботи суду на високому рівні.

(Детальніше про результати опитування)