flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Дупляк О.М. взяла участь у тренінгу для суддів місцевих господарських судів на тему: «Докази і доказування в господарському судочинстві»

09 лютого 2018, 10:57

Суддя Дупляк О.М. взяла участь у тренінгу для суддів місцевих господарських судів на тему: «Докази і доказування в господарському судочинстві»

07 лютого 2018 року у приміщенні Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду відбулася  апробація тренінгу для суддів місцевих господарських судів на тему: «Докази і доказування в господарському судочинстві».

Викладачами тренінгу виступили: Олеся Дупляк, суддя Господарського суду міста Києва; Володимир Гевко, суддя господарського суду Тернопільської області; Олександр Крижний, суддя господарського суду Дніпропетровської області.

Учасникам тренінгу продемонстровано відеоролики з їх наступним обговоренням. Жваву дискусію в учасників викликали робота в групах над ситуативними задачами та експрес – опитування.

Суддями-тренерами звернено увагу учасників на проблемні питання, які виникають при доказуванні в господарському процесі. Детально розглянуті: поняття і види доказів; належність доказів та допустимість засобів доказування; підстави звільнення від доказування та оцінка доказів.

Після закінчення тренінгу, суддями–тренерами було проведено  анкетне опитування учасників стосовно якості і корисності проведення тренінгу.