flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Гумега О.В. прийняла участь у міжнародній конференції Arzinger з інтелектуальної власності

16 листопада 2017, 15:30

10 листопада 2017 року вже втретє у місті Києві відбулася Міжнародна конференція  Arzinger з інтелектуальної власності.

Захід об’єднує фахових експертів, правників, представників бізнесу різних сфер промисловості та членів суддівського корпусу, зокрема, Господарський суд міста Києва представила суддя Оксана Гумега.

Конференція проходила у форматі нетворкінгу, який складався з двох індустріальних потоків, на яких учасники обмінювалися практичним досвідом та фаховими порадами з різних питань інтелектуальної власності, а саме: ІТ-напрямок, індустрія охорони здоров’я та фармацевтики, інтелектуальна власність у франчайзингу, недобросовісна конкуренція та заходи захисту прав власності на кордоні.  

Участь у панельній дискусії судді Оксани Гумеги,  фахівця Укрпатенту Людмили Запорожець, кандидатата юридичних наук Оксани Кашинцевої та практикуючих юристів Arzinger Вікторії Добрянської і Павла Ходаковського дали присутнім можливість знайти відповіді на питання податкового структурування стартап-бізнесу та партнерства між стартапом та інвесторами.

Завершуючи захід, учасники підвели підсумки конференції та зазначили, що зустріч у такому форматі є чудовою нагодою обміну досвідом та формуванням подальших перспектив.