flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У приміщенні суду Національною школою суддів України проведено навчальний семінар

03 листопада 2017, 14:26

02 листопада 2017 року у Господарському суді міста Києва Національною школою суддів України був проведений навчальний семінар для працівників апарату судів, розташованих у місті Києві, на тему: «Забезпечення готовності суду до роботи у надзвичайних ситуаціях. Планування та алгоритм дій, спрямованих на забезпечення безперервної роботи суду в умовах надзвичайних ситуацій».

З вітальним словом від Національної школи суддів України виступив начальник відділу підготовки працівників апаратів судів Лисак Віктор Дмитрович.

Доповідачем семінару була суддя Авдіївського міського суду Донецької області Панченко Олена Олександрівна.

Метою заходу було обговорення питань, пов'язаних із забезпеченням підготовки суду до роботи у надзвичайних ситуаціях. Зокрема, під час заходу акцентувалася увага на організацію внутрішньої та зовнішньої комунікації суду, обговорювалися питання планування роботи та упередження конфліктних і нестандартних ситуацій. 

Проведений детальний аналіз різновидності кризових ситуацій у суді та управління ними. Окрема увага учасників семінару була привернута до розгляду справ, що викликають суспільний інтерес, як різновид кризових ситуацій, їх інформаційний та управлінський супровід, розроблення інформаційної стратегії на весь час розгляду справ. Були надані рекомендації щодо дій керівництва суду у разі виникнення непередбачуваних надзвичайних ситуацій, їх види, планування та алгоритм дій, спрямованих на вихід з них та забезпечення безперервної роботи суду в таких умовах.

Підсумовуючи, учасники заходу відзначили про важливість та ефективність проведення заходів подібного формату.