flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Бондарчук В.В. взяла участь у VIII Всеукраїнському турнірі з класичних судових дебатів із земельного права у якості незалежного арбітра

25 квітня 2017, 16:26

 22-23 квітня 2017 року відбувся VIII Всеукраїнський турнір з класичних судових дебатів із земельного права, організований юридичним факультетом Київського національного університету імені Тараса Шевченка у приміщенні Київського апеляційного адміністративного суду.  

 

Це наймасштабніше в Україні змагання команд студентів юридичних спеціальностей з імітації спрощеного судового засідання перед умовним судом (без дотримання процесуальних вимог) на основі наданих фабул справ на предмет застосування земельного законодавства, а також практики Європейського суду з прав людини.  

 

До складу умовного суду входили науковці, викладачі, адвокати та судді, зокрема, у якості незалежного арбітра запрошено суддю Господарського суду міста Києва, к.ю.н. Віту Бондарчук.

 Серед юридичних факультетів взяли участь такі українські університети: Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, Національний університет «Одеська юридична академія», Донецький юридичний інститут МВС України, Нацiональний юридичний унiверситет iменi Ярослава Мудрого, Національний університет біоресурсів і природокористування України, Східноєвропейський університет економіки і менеджменту, Університет державної фіскальної служби України, Інститут Міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка, Донецький національний університет імені Василя Стуса.

      

Зокрема, команди-учасники: «Захист та справедливість», «Landlords», «7:40», «P&B», «legal group», «Land Law DLI», «Cosa Nostra», «Юридична громада», «Landlawyers», «FOCS», «VV (Venimus Vicimus)», «Поворот на право», «V.D.A.», «V&D, Enio».

У півфінал пройшли команди «LandLords» та «V&D», «Поворот на право» та «V&V». У фіналі зустрілися команди Донецького національного університету імені Василя Стуса та Київського національного університету імені Тараса Шевченка – «Поворот на право» та «V&D» відповідно.

Перемогу здобула команда Київського національного університету імені Тараса Шевченка – «V&D».

     

                                                                           

                                                                                                 Команда-переможець «V&D»