flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Бондарчук Віта взяла участь у розробці навчальних курсів для кандидатів на посаду судді

20 березня 2017, 16:18

15-17 березня 2017 року у м. Одеса відбулася друга зустріч робочої групи розробників навчальних курсів “Застосування Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини при здійсненні правосуддя” для кандидатів на посаду судді, яка організована Національною школою суддів України спільно з Координатором проектів ОБСЄ в Україні, Верховним Судом України та Вищим адміністративним судом України за фінансової підтримки уряду Канади в рамках проекту “Гарантування дотримання прав людини при здійсненні правосуддя”. 

 

Зокрема, роботу над розробкою курсу в частині господарського судочинства здійснювали суддя Господарського суду міста Києва Бондарчук Віта Вікторівна та суддя Господарського суду Львівської області Рим Тарас Ярославович.

 

Особливу увагу судді-розробники звернули на перший модуль “Основоположні принципи права та права людини. Верховенство права та права людини у світлі Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини при здійсненні правосуддя”.

За результатами зустрічі робочої групи, учасники структурували опрацьований  матеріал відповідно до інтерактивних методик навчання.