flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді господарського суду взяли участь у Закарпатському регіональному судовому форумі

10 березня 2017, 15:02

Асоціація правників України спільно з Асоціацією розвитку суддівського самоврядування України та проектом Ради Європи «Підтримка впровадженню судової реформи в Україні» 6 та 7 березня провели Закарпатський судовий форум «Нові повноваження органів судової влади України в контексті судової реформи.

У даному заході прийняли участь разом з суддям із всієї України представники Вищої ради правосуддя, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Ради суддів України.

Зокрема Господарський суд міста Києва представили судді Васильченко Тетяна Вікторівна та Бондаренко Ганна Павлівна.

Перша робоча сесія форуму була присвячена стратегічним завданням судової реформи, ролі ключових органів судової влади та шляхам підвищення авторитету до судової влади.

Про довіру до судової влади фактори впливу і умови існування розповіла суддя Господарського суду м. Києва Тетяна Васильченко. У цьому контексті соціальні мережі були визначені як пріоритетний канал комунікації з суспільством.

Окрему увагу учасники зосередили на питаннях недоторканості судді. В межах цієї теми з ґрунтовною доповіддю про правовий статус судді як потерпілого виступила суддя Господарського суду м. Києва Ганна Бондаренко.