flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Оксана Гумега взяла участь у роботі IV Форуму з питань конкуренції

06 березня 2017, 13:58

2-3 березня 2017 року відбувся VI Міжнародний Форум України з питань конкуренції, організований Фондом розвитку конкуренції та Антимонопольним комітетом України.

Захід проводиться щорічно з метою обміну міжнародним досвідом у сфері конкуренції і напрацювання пропозицій щодо вдосконалення української конкуренційної політики, права та правозастосування. 

На Форумі презентовано експертний огляд конкуренційної політики і права України, представлений Організацією економічного розвитку та співробітництва (Organisation for Economic Cooperation and Development – OECD) та розглянуто низку важливих питань, зокрема, законодавче забезпечення реформ в сфері конкуренції; реформу судочинства та її вплив на систему захисту і розвитку конкуренції; практичні аспекти імплементації системи моніторингу і контролю державної допомоги; вдосконалення державного регулювання природних монополій та забезпечення справедливої конкуренції на ринках, що регулюються, тощо.

У заході взяли участь очільники Антимонопольного комітету України, Вищої ради правосуддя, Вищої кваліфікаційної комісії суддів та судді.

Господарський суд міста Києва представила суддя Гумега Оксана Валеріївна.