flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочисті збори з нагоди святкування 25-річчя утворення господарського судочинства

03 червня 2016, 09:20

02 червня 2016 року відбулись урочисті збори суддів та працівників апарату Господарського суду міста Києва з нагоди 25-річчя створення арбітражних (господарських) судів України.

Заступник голови суду Паламар Петро Іванович привітав від імені керівництва всіх суддів, працівників апарату та ветеранів господарської юстиції, а також висловив слова подяки за щоденну кропітку працю та глибоку вдячність ветеранам за їх сумлінне служіння правосуддю.

Петро Іванович також побажав колегам терпіння, високого професіоналізму, самовідданості та нових здобутків!

У свою чергу судді у відставці виразили щиру вдячність колективу Господарського суду міста Києва за те, що вони пам’ятають та вшановують їх внески та роль у становленні та розвитку господарського судочинства в Україні.

З нагоди професійного свята судді та працівники апарату були нагороджені похвальними грамотами Вищого господарського суду України та Господарського суду міста Києва.

Віримо, що професійний досвід і високе сумління й надалі будуть запорукою успіхів у державній діяльності, сприяючи утвердженню ідей верховенства права, справедливості, гуманізму та добра, а людська повага й довіра гідним орієнтиром у щоденній роботі.