flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя господарського суду міста Києва Бондарчук Віта взяла участь у розробці навчального тренінгу для підготовки кандидатів на посаду судді вперше

05 квітня 2016, 16:06

04 квітня 2016 року у Національній школі суддів України відбулося засідання робочої групи з розробки тренінгу для підготовки кандидатів на посаду судді вперше.

До складу робочої групи увійшли досвідчені та кваліфіковані судді різних юрисдикцій, зокрема: судді Вищого адміністративного суду України – Олександр Ситников та Олена Калашнікова, суддя Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Олег Ткачук, суддя Вищого господарського суду України Володимир Погребняк, суддя господарського суду міста Києва Віта Бондарчук, суддя Київського окружного адміністративного суду Оксана Виноградова, суддя Голосіївського районного суду міста Києва Катерина Плахотнюк.

Метою засідання робочої групи стала необхідність розробити навчальний тренінг на тему: «Загальні засади написання судових рішень у цивільному, кримінальному, господарському та адміністративному судочинствах».

Проректор з організаційної діяльності Національної школи суддів України Володимир Мазурок наголосив на актуальності проведення даного тренінгу, оскільки судове рішення є показником авторитету судової гілки влади перед суспільством.

Члени робочої групи розробили загальну методику проведення тренінгу, визначили програму та шляхи її викладення для майбутніх суддів. Підкреслили, що навчання слід провести в інтерактивній формі.

Підсумовуючи, слід зазначити, що плідна робота Національної школи суддів та представників Феміди з підготовки нових кадрів є надзвичайно важливою в умовах сьогодення.