flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Кубок Феміди - 2015

09 грудня 2015, 16:52


За ініціативи Державної судової адміністрації до Дня працівника суду організовано шостий турнір з міні-футболу «Кубок Феміди-2015» для суддів та працівників апарату суду.

За результатами жеребкування команда господарського суду міста Києва потрапила у групу «В» та зіграла на території навчально-тренувальної бази «ФК «Динамо» шість напружених матчів.

Першу гру команда господарського суду міста Києва зіграла зі збірною Шевченківського районного суду міста Києва та Подільського районного суду міста Києва з рахунком 1:2;

У протистоянні з командою Вищої ради юстиції та Апеляційного суду міста Києва гравці господарського суду міста Києва здобули перемогу з рахунком 4:1;

Ще один переможний матч з рахунком 3:0 гравці нашої команда виграли у збірної судів Миколаївської області;

Зіграли в нічию у двобої з командою Київського апеляційного господарського суду з рахунком 4:4;

Та програли у запеклій грі команді Вищої кваліфікаційної комісії суддів України з рахунком 2:3 та збірній Голосіївського районного суду міста Києва з рахунком 0:3.

За підсумками змагань, збірна господарського суду міста Києва набрала 7 очок та зайняла п’яте місце в групі «В».

Загалом команда на чолі з капітаном – суддею Бойком Романом Володимировичем продемонструвала достойну та динамічну гру, однак закінчила боротьбу на стадії групового турніру.