flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Круглий стіл з обговорення проблемних питань призначення та проведення судової експертизи у сфері інтелектуальної власності.

06 жовтня 2015, 10:54
У господарському суді міста Києва буде проведено круглий стіл на тему: «Практика призначення та проведення судової експертизи при вирішенні спорів, що пов’язані із захистом прав інтелектуальної власності».
Захід відбудеться 7 жовтня 2015 року о 13.00 в актовій залі господарського суду міста Києва за адресою: вул. Б. Хмельницького, 44, корпус А, 4-й поверх (каб. 403).
У роботі круглого столу приймуть участь судді господарського суду міста Києва, Київського апеляційного господарського суду, господарського суду Київської області, Окружного адміністративного суду міста Києва, патентні повірені, експерти та інші фахівці у галузі інтелектуальної власності.
Круглий стіл організовується з метою комплексного аналізу актуальних проблем при призначенні та проведенні судової експертизи у вирішенні спорів, що пов’язані із захистом прав інтелектуальної власності, погодження спільних напрямків щодо їх вирішення та напрацювання єдиної судової практики у даній сфері.
Додаткова інформація за тел. 288-16-96.