flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді господарського суду міста Києва взяли участь у семінарі з питань колективного управління авторськими правами в Україні

06 березня 2015, 13:58
17-19 лютого 2015 року в Києві відбувся семінар з питань колективного управління авторськими правами в Україні, який організовано за підтримки Програми розвитку комерційного права (CLDP) Міністерства торгівлі США та у координації з Державною службою інтелектуальної власності України, Проектом ЄС «Twinning», Посольством США в Україні.
У роботі семінару взяли участь судді господарського суду міста Києва, а саме:  Гумега Оксана Валеріївна та Марченко Оксана Володимирівна.
Учасники обговорили актуальні питання, пов'язані зі вступом до колективного управління авторським правом і суміжними правами, забезпеченням прозорості колективного управління правами, а також оцінили світовий досвід функціонування систем колективного управління правами, у тому числі щодо телевізійних трансляцій і звукозаписів.
Крім того присутні взяли активну участь в обговорені проекту Закону України «Про колективне управління майновими правами суб'єктів авторського права і суміжних прав».