flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оцінка роботи суду за результатами опитування відвідувачів у ІІ півріччі 2023 року

26 грудня 2023, 08:59

22 грудня 2023 року Господарський суд міста Києва завершив проведення онлайн-опитування відвідувачів суду з метою визначення рівня ефективності, якості роботи та доступності правосуддя.

Роботу суду за показниками доступності, ефективності та якості оцінили 54 респонденти, які є безпосередніми учасниками судових проваджень, та заповнили відповідну анкету в електронному вигляді.

Переважна більшість респондентів відмітили високий рівень роботи працівників апарату та підготовки суддів при розгляді справ. Крім того, учасники надали позитивну оцінку стосовно доступності необхідної для відвідувачів інформації, розміщеної на інформаційних стендах, розташування залів судових засідань, а також оперативного інформування учасників судового процесу про діяльність суду на офіційному вебсайті Господарського суду міста Києва вебпорталу «Судова влада України» та в соціальній мережі «Facebook».

Відповіді учасників разом із усіма наданими під час опитування зауваженнями та пропозиціями взято до уваги та буде враховано для покращення в організації роботи та, в межах можливого, удосконалення діяльності Господарського суду міста Києва в подальшому.

Більш детальну інформацію за результатами опитування можна переглянути за посиланням.

Дякуємо за приділений час, зворотній зв’язок та оцінку нашої роботи.