flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нам 32-а! Україна старша лиш трохи!

04 червня 2023, 09:00

Організації сьогоденної системи господарських судів передував тривалий етап пошуку оптимальної моделі їх формування.
В історичному процесі ми пройшли шлях від функціонування арбітражних комісій та системи державних арбітражів, повністю залежних, підпорядкованих та контрольованих центральній владі, до утворення незалежної та самостійної системи господарських судів, яка стала складовою єдиної системи судів України.

Шановні колеги!

Самовіддані служителі закону і справедливості, творителі демократичної та правової держави, гаранти стабільності, прав та інтересів економічної незалежності країни, вітаємо вас з 32-ю річницею утворення системи господарських судів!
Ми, на жаль, не можемо бути впевнені, що наші ряди бездоганні. Але, наші лави тяжіють бути взірцем.

У день пам'ятної дати народження нас як судової ланки, нашого фахового свята приєднуємось до побажань миру і відчуття захищеності. Нехай служба Україні несе задоволення наслідками вашої кропіткої праці, адже саме ви сприяєте зміцненню та вдосконаленню правового регулювання господарської діяльності.

Нехай ваша неупередженість, гострий розум та професіоналізм допомагають якнайшвидше вирішувати найскладніші справи. Нехай міцне здоровʼя, родинне тепло і затишок несуть енергію, будуть надійною опорою у вашій нелегкій щоденній праці.

Дякуємо вам за високе почуття відповідальності, за те, що у такий складний період ви докладаєте чималих зусиль та віддаєте частину свого серця на благо України.

Окрему подяку хочемо висловити колегам, які з перших днів повномасштабного вторгнення взяли до рук зброю і стали на захист нашої країни. Саме завдяки нашим захисникам і захисницям та всім, хто не шкодує часу, зусиль й власних коштів, щоб наближати Перемогу, ми з вами маємо змогу жити і надалі вершити правосуддя від імені держави.

Ви наша гордість!
Велика подяка і низький уклін!
Слава Україні!