flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітаємо усіх із Великоднем!

16 квітня 2023, 06:25

Уже другий рік поспіль це світле свято ми відзначаємо у стані війни. Незважаючи на обставини, наш народ продовжує зберігати і шанувати свої традиції, виплекані тисячоліттями.

 

Зібравши свої великодні кошики, удосвіта сім’ї вирушають неспішною ходою на церковні обряди і молитву, що сягає самих небес.

 

Ця молитва гучна і чітка. Вона про наших воїнів, що боронять нас на передовій, про матерів, які чекають синів і доньок додому, вона про дітей, щоб мали щасливе і мирне дитинство.

 

Ми молимось, щоб усі, хто забув заповіді Божі про чистоту душі та совість, не були забуті під час праведного суду. Щоб кожне місто, яке переживає окупацію та страшні обстріли, нарешті почуло тишу. Щоб не покинули нас сили, не зрадили союзники і друзі. Щоб зміцнювались наша воля і наш дух, настали мир і перемога.

 

                                                                                    Нехай сьогодні у кожній оселі панує затишок, нехай збираються родини, нехай дітки із гучним сміхом                                                                                                  грають навбитки, а душі наповнюються радістю і благодаттю.

                                                                                    Христос Воскрес!