flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про результати опитування відвідувачів суду

12 грудня 2022, 17:04

3 метою вивчення громадської думки щодо рівня організації роботи суду з 28 листопада по 05 грудня 2022 року проходило анонімне опитування відвідувачів Господарського суду міста Києва.

В опитуванні взяли участь 68 респондентів, які є безпосередніми учасниками судових проваджень та здійснили оцінювання роботи суду в цілому за показниками доступності, ефективності та якості, заповнивши відповідну анкету в електронному вигляді.

За результатами аналізу проведеного опитування респонденти відмітили загалом позитивний рівень роботи суду, зокрема, зручність умов перебування, доступність необхідної для відвідувачів інформації, належне інформування учасників судового процесу з питань діяльності суду, у тому числі порядок проведення судових засідань у разі оголошення повітряної тривоги.

Відповіді учасників разом із усіма наданими під час опитування зауваженнями та пропозиціями взято до уваги та буде враховано для розроблення відповідних рекомендацій стосовно покращення якості роботи та, в межах можливого, удосконалення діяльності Господарського суду міста Києва.

Дякуємо за приділений час, зворотній зв’язок та оцінку нашої роботи.

Більш детальна інформація про результати опитування доступна за посиланням.