flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ

22 вересня 2014, 11:16
У господарському суді міста Києва відбудеться засідання «круглого столу» на тему: Проблемні питання застосування законодавства у сфері розрахунків за енергоносії та енергоресурси.
Засідання організовується з метою поглиблення комунікації суду з компаніями та підприємствами енергетичного сектору економіки для вироблення позицій щодо однакового застосування норм чинного законодавства, єдності судової практики у вирішенні категорії спорів, які виникають при укладанні, виконанні, зміні, розірванні та визнанні недійсними угод на поставку енергоносіїв та енергоресурсів (газ, нафта, електроенергія, вугілля).
«Круглий стіл» відбудеться 9 жовтня 2014 року о 11:00 в актовому залі господарського суду міста Києва за адресою: вул. Б.Хмельницького 44, корпус А, 4-й поверх, актова зала (каб. 403).
Для реєстрації у засіданні необхідно до 3 жовтня 2014 року надіслати на електронну адресу суду листа з інформацією щодо представників, які візьмуть участь у заході, та перелік проблемних питань, які на думку учасників є актуальними для обговорення та вироблення спільних позицій щодо їх вирішення.
  За довідками звертатися по телефону 288-16-96.