flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання з 30-ю річницею утворення господарських (арбітражних) судів України

04 червня 2021, 09:00

 

 

ШАНОВНІ  КОЛЕГИ!

30 років минуло відтоді, як Верховна Рада УРСР прийняла Закон «Про арбітражний суд», з яким пов’язаний подальший розвиток системи господарського судочинства в Україні.

4 червня судді та працівники апаратів судів господарської юрисдикції відзначають своє особливе професійне свято, оскільки саме в цей день арбітражним судам надано статус органів судової влади, що здійснюють правосуддя в господарських відносинах.

З нагоди цього свята висловлюємо вдячність тим, хто присвятив своє життя служінню Феміді. Низький уклін ветеранам, суддям і працівникам апаратів судів, за відданість і довгі роки роботи! Ви були та залишаєтесь взірцем виконання своїх професійних обов’язків!

Щиро зичимо вам та всім працівникам судів господарської юрисдикції щастя, родинного затишку і благополуччя, злагоди і достатку, довголіття та добра!

Бажаємо подальших успіхів у будь-яких починаннях і щоденних справах, сміливих планах і сподіваннях. Нехай ваша мудрість, виваженість і сила духу будуть гарантією великих досягнень у вашій діяльності. Хай оптимізм і впевненість у власних силах і надалі будуть вашими постійними супутниками в житті, а доля подарує багато щасливих років у мирі та добробуті.

Міцного здоров’я вам, витримки у нелегкій і відповідальній праці, енергії для вирішення життєвих та професійних завдань, здійснення мрій і задумів!

 

З повагою
Голова Господарського суду міста Києва
В. Князьков