flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про проведення відеотрансляції судового засідання

03 березня 2021, 10:50

04.03.2021 об 11 год. 15 хв. суддею Господарського суду міста Києва Приваловим А.І. буде здійснюватись розгляд по суті судової справи № 910/11298/16 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «ДІДЖИ ФІНАНС» (правонаступник Публічного акціонерного товариства «Банк Михайлівський») до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Плеяда», Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Фагор» за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача: 1)Фонд гарантування вкладів фізичних осіб, 2)Національний банк України та 3)Прихно Д.В. про застосування наслідків нікчемності правочину, відновлення становища, яке існувало до порушення права.

Враховуючи значний громадський інтерес до перебігу судового процесу у даній справі, судом забезпечено проведення відеотрансляції судового засідання на офіційному каналі Youtube «Судова влада України».  

Усі охочі матимуть змогу долучитися до перегляду судового засідання в режимі онлайн за посиланням на сайті Судової влади України https://youtu.be/z34Z7VDQ9zc

Пресслужба Господарського суду міста Києва