flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Товариства з обмеженою відповідальністю «Кримська водочна компанія» (АРК,Сімферопольський район, село Мазанка)

21 січня 2021, 16:46

Господарський суд міста Києва повідомляє Товариство з обмеженою відповідальністю «Кримська водочна компанія» (ідентифікаційний код: 36499654; місцезнаходження: 97530, Автономна Республіка Крим, Сімферопольський район, село Мазанка, вул. Садова, буд. 19) про залучення до участі у справі у якості третьої особи без самостійних вимог, щодо предмету спору та відкладення підготовчого засідання у справі 910/16586/18 на 16.02.2021 о 15:00 год.

За позовом Компанії “Зафорпо Венчез Лімітед” (Zaforpo Ventures Limited) до 1) Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України; 2) Товариства з обмеженою відповідальністю “Істерн Беверідж Трейдінг” ;3) Товариства з обмеженою відповідальністю “Беверідж Трейдінг Компані” За участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача – Товариства з обмеженою відповідальністю “Науково-виробниче підприємство “Гетьман”

За участі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні відповідача: 1) Приватне акціонерне товариство “Ветропак Гостомельський Склозавод” ; 2) Товариство з обмеженою відповідальністю “МАЛИНІВСЬКИЙ СКЛОЗАВОД” ; 3) Приватне акціонерне товариство “КОНСЮМЕРС - СКЛО – ЗОРЯ” ; 4) Приватне акціонерне товариство “КОСТОПІЛЬСЬКИЙ ЗАВОД СКЛОВИРОБІВ”; 5) Товариство з обмеженою відповідальністю “СКЛЯННИЙ АЛЬЯНС”; 6) Товариство з обмеженою відповідальністю “ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНИЙ ЗАВОД "ПРАЙМ”; 7) Товариство з обмеженою відповідальністю “ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ГОРІЛЧАНИЙ СТАНДАРТ” про визнання недійсними свідоцтва на знак для товарів та послуг

Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва (адреса м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44- Б, зал № 19).

Явку представників сторін визнано обов’язковою!