flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Родрігес Сопильнюк Олени

23 липня 2020, 14:47

До уваги Родрігес Сопильнюк Олени!

Господарський суд міста Києва в порядку статей 120-121 Господарського процесуального кодексу України, у справі №910/6442/20

за позовом Акціонерного товариства “Банк Альянс”

до 1) Товариства з обмеженою відповідальністю “Испатур”

     2) Родрігес Сопильнюк Олени

про стягнення 36 748,09 грн

 

ПОВІДОМЛЯЄ:

Родрігес Сопильнюк Олену

(02090, м. Київ, бул. Ярослава Гашека, буд. 17/1, кв. 65; реєстраційний номер облікової картки платника податків: 2542116020)

як відповідача – 2 у справі №910/6442/20

про відкриття ухвалою суду від 22.07.2020 провадження для розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження без виклику сторін (без проведення судового засідання).

Встановлено відповідачам строк - протягом 15-ти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі - для подання суду: обґрунтованого письмового відзиву на позовну заяву, з викладенням мотивів повного або часткового відхилення або визнання вимог позивача з посиланням на діюче законодавство та з дотриманням приписів статті 165 Господарського процесуального кодексу України; доказів його направлення іншим сторонам. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим сторонам повинна бути надіслана (надана) одночасно з надсиланням (наданням) відзиву до суду (ч. 5 ст. 165 Господарського процесуального кодексу України). Попередити відповідачів, що у разі ненадання відзивів у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи (ч. 9 ст. 165 Господарського процесуального кодексу України). При цьому, якщо докази не можуть бути подані разом з відзивом з об'єктивних причин, відповідач повинен про це письмово повідомити суд та зазначити: доказ, який не може бути подано; причини, з яких доказ не може бути подано у зазначений строк; докази, які підтверджують, що особа здійснила всі залежні від неї дії, спрямовані на отримання вказаного доказу (частини 3, 4 статті 80 Господарського процесуального кодексу України).

Встановлено відповідачам строк - протягом 5 днів з дня отримання відповіді на відзиви (якщо їх буде подано) для подання суду: заперечення щодо відповіді на відзиви та доказів його направлення іншим сторонам, з дотриманням приписів статті 167 Господарського процесуального кодексу України.

Електронна копія ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному вебпорталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет у розділі «Оголошення про виклик» – «23» липня 2020 року.

Суддя О.В. Нечай