flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги підприємства у формі товариства з обмеженою відповідальністю "КОМТРАНС" та товариства з обмеженою відповідальністю "Компанія «АВІСТА-ІНВЕСТ»!!!

17 червня 2020, 18:21

До уваги підприємства у формі товариства з обмеженою відповідальністю "КОМТРАНС" та товариства з обмеженою відповідальністю "Компанія «АВІСТА-ІНВЕСТ»!!!

У провадженні Господарського суду міста Києва (суддя Балац С.В.) перебуває справа № 910/4124/18 за позовом підприємства у формі товариства з обмеженою відповідальністю "КОМТРАНС" до відповідача-1 товариства з обмеженою відповідальністю "ФОРТІНБРАС", до відповідача-2 товариства з обмеженою відповідальністю "АКСЕПТ-БУД", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача: товариство з обмеженою відповідальністю "Компанія "АВІСТА-ІНВЕСТ про усунення перешкод у користуванні власністю. Та за зустрічним позовом товариства з обмеженою відповідальністю "ФОРТІНБРАС", до підприємства у формі товариства з обмеженою відповідальністю "КОМТРАНС" про усунення перешкод у користуванні майном. За зустрічним позовом товариства з обмеженою відповідальністю "АКСЕПТ-БУД" до підприємства у формі товариства з обмеженою відповідальністю "КОМТРАНС" про усунення перешкод у користуванні майном.

Ухвалою-повідомленням господарського суду міста Києва від 15.06.2020 було повідомлено підприємство у формі товариства з обмеженою відповідальністю "КОМТРАНС", як позивача за первісним позовом (відповідача за зустрічними позовами), товариство з обмеженою відповідальністю "Компанія "АВІСТА-ІНВЕСТ", як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача за первісним позовом у справі № 910/4124/18 про відкладення підготовчого засідання на 06.07.20 о 10:45 год.

Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44- Б, зал № 10.

 

Явку представників сторін визнати необов’язковою!

 

Роз’яснити позивачу, що у разі неявки останнього в судове засідання без поважних причин або неповідомлення ним про причини неявки, суд залишає позовну заяву без розгляду, крім випадку, якщо від нього надійшла заява про розгляд справи за його відсутності і його нез'явлення не перешкоджає вирішенню спору.

Роз’яснити третій особі, що неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, передбачених статтею 202 Господарського процесуального кодексу України.