flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Тирлеш Івана

20 березня 2020, 10:10

До уваги Тирлеш Івана

Оголошення про повідомлення про дату, час та місце судового засідання

у справі № 910/1627/20

Господарський суд міста Києва в порядку статей 120-121 Господарського процесуального кодексу України, у справі

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “Мейнфрейт Україна”

до 1) Тирлеш Івана

     2) Приватного нотаріуса Незнайка Євгена Вікторовича

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача - 1 - Товариство з обмеженою відповідальністю “Укртранс Інвест”

про визнання недійсним договору купівлі-продажу частки у статутному капіталі та скасування державної реєстрації змін складу учасників

 

ПОВІДОМЛЯЄ:

Тирлеш Івана

(54040, Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Крилова, буд. 54, кв. 265)

як відповідача – 1 у справі

про відкриття ухвалою суду від 16.03.2020 провадження для розгляду справи за правилами загального позовного провадження та призначення підготовчого засідання на 15.04.2020 на 14:45 год.

Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: 01030, м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 44-В, зал судових засідань № 12 (корпус “Б”).

Встановлено відповідачу строк - протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі для подання суду, з дотриманням приписів статті 165 Господарського процесуального кодексу України: обґрунтованих письмових відзивів на позовну заяву, з викладенням мотивів повного або часткового відхилення вимог позивача з посиланням на діюче законодавство; доказів їх направлення іншим учасникам справи. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинні бути надіслані (надані) одночасно з надсиланням (наданням) відзиву до суду (ч. 5 ст. 165 Господарського процесуального кодексу України). Попереджено відповідача, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи (ч. 2 ст. 178 Господарського процесуального кодексу України). При цьому, якщо докази не можуть бути подані разом з відзивом з об'єктивних причин, відповідач повинен про це письмово повідомити суд та зазначити: доказ, який не може бути подано; причини, з яких доказ не може бути подано у зазначений строк; докази, які підтверджують, що особа здійснила всі залежні від неї дії, спрямовані на отримання вказаного доказу (частини 3, 4 статті 80 Господарського процесуального кодексу України).

Встановлено відповідачу строк - протягом 5 днів з дня отримання відповіді на відзив для подання суду, з дотриманням приписів статті 167 Господарського процесуального кодексу України (якщо такі буде подано): заперечень щодо відповіді на відзиви та доказів їх направлення іншим учасникам справи.

 

Електронна копія ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному веб-порталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в розділі «Новини та події» – «20» березня 2020року.

Суддя О.В. Нечай