flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судового процесу у справі № 910/11737/19

22 листопада 2019, 15:22

До уваги учасників судового процесу у справі № 910/11737/19

 

 

Повідомляємо учасників справи № 910/11737/19 за позовом Задорожної Лілії Олександрівни до Сундука Юрія Володимирович, Швеця Олександра Віталійовича за участі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача

Товариства з обмеженою відповідальністю “ТАК-Компані”, Печерської районної у м. Києві державної адміністрації про зобов’язання вчинити дії

 

Про відкладення підготовчого засідання у справі на 04.12.2019 о 15:15 год.

 

Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44- Б, зал № 7. Явку представників учасників справи в засідання визнано обов’язковою!

 

Повторно запропоновано Сундуку Юрію Володимировичу надати суду:

-     в строк не пізніше десяти днів з дня вручення ухвали від 13.11.2019 відзив на позовну заяву в порядку, передбаченому статтею 165 ГПК України, з нормативно обґрунтованими поясненнями по суті заявлених вимог та доданням оригіналів для огляду та належним чином завірених копій підтверджуючих документів, на які міститься посилання у відзиві. Звернути увагу відповідача 1, що відзив повинен містити мотиви повного або часткового відхилення вимог позивача з посиланням на законодавство; а також надати докази направлення відзиву з доданими до нього документами на адресу позивача.

 

Повторно запропоновано Швецю Олександру Віталійовичу надати суду :

- Договір купівлі-продажу частки у статутному капіталі (корпоративних прав) ТОВ “ТАК-Компані” від 21.08.2018 (оригінал для огляду в судовому засіданні, належним чином завірену копію – для долучення до матеріалів справи);

-     в строк не пізніше десяти днів з дня вручення ухвали від 13.11.2019 відзив на позовну заяву в порядку, передбаченому статтею 165 ГПК України, з нормативно обґрунтованими поясненнями по суті заявлених вимог та доданням оригіналів для огляду та належним чином завірених копій підтверджуючих документів, на які міститься посилання у відзиві. Звернути увагу відповідача 2, що відзив повинен містити мотиви повного або часткового відхилення вимог позивача з посиланням на законодавство; а також надати докази направлення відзиву з доданими до нього документами на адресу позивача.

 

Повторно запропонувати Товариству з обмеженою відповідальністю “ТАК-Компані” надати суду пояснення щодо позову протягом 15 днів з дня отримання даної ухвали.

 

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному веб-порталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет – «22» листопада 2019 року.

 

 

 

 

Суддя                                                                                   В. В. ДЖАРТИ