flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Комунального підприємства Київської обласної ради "Київоблкіно"

02 вересня 2019, 16:27

До уваги Комунального підприємства Київської обласної ради "Київоблкіно"

Оголошення про відкладення підготовчого судового засідання у справі № 910/9305/19

З метою повідомлення учасників справи № 910/9305/19 за позовом Комунального підприємства Київської обласної ради "Друкар"  до Комунального підприємства Київської обласної ради "Київоблкіно" та Товариства з обмеженою відповідальністю "А.В. ІНВЕСТИЦІЇ" , за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні позивача – Київська обласна рада, про визнання недійсним договору Господарський суд міста Києва

ПОВІДОМЛЯЄ:

Комунальне підприємство Київської обласної ради "Київоблкіно" як відповідача 1 у справі,

що ухвалою суду від 28.08.2019 підготовче засідання у справі відкладено на 04.09.2019 о 14:15 год. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44- Б, зал № 7.

Відповідно до ухвали Комунальному підприємству Київської обласної ради "Київоблкіно" повторно запропоновано надати суду в строк не пізніше десяти днів з дня вручення даної ухвали відзив на позовну заяву в порядку, передбаченому статтею 165 ГПК України, з нормативно обґрунтованими поясненнями по суті заявлених вимог та доданням оригіналів для огляду та належним чином завірених копій підтверджуючих документів, на які міститься посилання у відзиві. Звернути увагу відповідача 1, що відзив повинен містити мотиви повного або часткового відхилення вимог позивача з посиланням на законодавство; а також надати докази направлення відзиву з доданими до нього документами на адресу позивача.

 

Електронну копію ухвали доступні в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному веб-порталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет – «02» вересня 2019 року.

Суддя В. В. ДЖАРТИ