flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відділ державної виконавчої служби Євпаторійського міського управління юстиції Автономної Республіки Крим (АРК, м. Євпаторія)

15 серпня 2019, 09:06

До уваги відділ державної виконавчої служби Євпаторійського міського управління юстиції Автономної Республіки Крим

(97404, Автономна Республіка Крим, м. Євпаторія, проспект Леніна, буд. 54; ідентифікаційний код 34969386)

Повідомлення про відкриття провадження у справі №911/1785/19.

 

Повідомляємо, що ухвалою господарського суду міста Києва від 15.08.2019 (суддя Марченко О.В.) відкрито провадження у справі №911/1785/19 за позовом публічного акціонерного товариства “Фідобанк” (далі – Банк) в особі виконуючого обов’язки Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію Банку Стрюкової І.О. до  відділу державної виконавчої служби Євпаторійського міського управління юстиції Автономної Республіки Крим, Першої євпаторійської державної нотаріальної контори та Міністерства юстиції України про звільнення з-під арешту та зняття заборони відчуження з нерухомого майна.

Підготовче засідання призначено на 30.09.2019 об 11 год. 30 хв. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44- Б, зал №12.

Встановлено відповідачам строк у п'ятнадцять днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі для надання суду:

- відзивів на позов в порядку статті 165 Господарського процесуального кодексу України (далі – ГПК України) з доданням доказів, що підтверджують викладені обставини, та доказів надіслання відзивів і доданих до них документів позивачу;

- документів, що підтверджують повноваження представників (накази, довіреності, тощо), - оригіналів для огляду, належним чином засвідчених копій для долучення до матеріалів справи.

Повідомлено відповідачів про те, що особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов’язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п’яти днів з дня вручення ухвали.

Встановлено відповідачам строк у п'ять днів з дня отримання відповіді на відзив для подання до суду заперечення на відповідь на відзив в порядку статті 167 ГПК України з доданням доказів, що підтверджують викладені обставини, та доказів направлення вказаних документів позивачу.

З повним текстом ухвали господарського суду міста Києва від 15.08.2019 про відкриття провадження у справі №911/1785/19 можна ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень за такою веб-адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/).

Дата розміщення інформації в мережі Інтернет на сторінці господарського суду міста Києва на офіційному веб-порталі судової влади України в розділі «Новини та події» – «15» серпня 2019 року.