flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Мурахвера Дмитра Семеновича»

21 лютого 2019, 14:14

Повідомляємо про наявність ухвали господарського суду міста Києва від 13.02.2019 р. у справі № 910/29383/14, якою суд ухвалив відмовити в задоволені заяв про відвід судових експертів Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Колесника С.В. та Командирова О.В. від проведення судової експертизи. Провадження у справі № 910/29383/14 зупинити.

 

За клопотанням

третьої особи-4 Мурахвера Дмитра Семеновича

 

про 

відвід Київського науково-дослідного інституту судових експертиз від проведення судової експертизи

та за заявами

 

Товариства з обмеженою відповідальністю "Прометей Сяйво" та  Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку "Провулок Музейний 2 літера "А"

про

відвід експертів - Колесника С.В. та Командирова О.В. від проведення судової експертизи у справі

За позовом

Київської міської ради

до

Товариства з обмеженою відповідальністю "Прометей Сяйво", третя особа-1 без самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Державна архітектурно-будівельна інспекція України Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції в м. Києві, третя особа-2 без самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Департамент містобудування та архітектури виконавчого органу Київської міської ради ( КМДА), третя особа-3 без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача – Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку "Провулок Музейний 2 літера "А", третя особа-4 без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Мурахвер Дмитро Семенович

про

про приведення самочинно збудованої надбудови та усунення порушень містобудування законодавства

 

Суддя Чебикіна С.О.

 

Електронна копія ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

 

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному веб-порталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в розділі «Новини та події» - «21» лютого 2019 року.