flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача у справі №910/6143/23

08 червня 2023, 15:48

ПОВІДОМЛЕННЯ

Господарський суд міста Києва

Повідомляє як третіх осіб,  які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача:

  1. державного реєстратора відділу «Центр надання адміністративних послуг Біляївської міської ради» Цибульник Людмилу Григорівну
  2. державного реєстратора відділу «Центр надання адміністративних послуг Біляївської міської ради» Дигуляр Світлану Олександрівну
  3. державного реєстратора відділу «Центр надання адміністративних послуг Біляївської міської ради» Рогачко Павла Олександровича
  4. державного реєстратора Яськівської сільської ради Біляївського району Одеської області Писанка Дмитра Сергійовича
  5. приватного нотаріуса Одеського районного нотаріального округу Зезик Вячеслава Андрійовича

Про оголошену перерву під час підготовчого засідання у справі №910/6143/23 до 13.06.2023 на 11 год. 10 хв. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: 01054, м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44-Б, зал судових засідань № 6.

Довести до відома учасників справи, що суд не визнає явку у підготовче засідання обов`язковою.  

Повідомити сторін, що подання ними додаткових письмових доказів, висновків експертів, клопотань, заяв, пояснень, можуть бути подані до суду – до закінчення підготовчого провадження.

Звернути увагу учасників справи, що заяви з процесуальних питань (заяви, клопотання, заперечення) учасники справи подають з дотриманням вимог ст. 169, 170 ГПК України.

Звернути увагу учасників справи, що у разі подання будь-якої заяви, передбаченої пунктом 2 частини другої, частиною третьою або четвертою статті 46 ГПК України, до суду подаються докази направлення копії такої заяви та доданих до неї документів іншим учасникам справи. У разі неподання таких доказів суд не приймає до розгляду та повертає заявнику відповідну заяву, про що зазначає в ухвалі (ч. 5 ст. 46 ГПК України).

Повідомити учасників справи про можливість надавати суду всі необхідні документи (заяви, пояснення, клопотання тощо) в електронному вигляді на електронну адресу суду через особистий кабінет в системі Електронний суд, поштою або дистанційними засобами зв`язку.

Рекомендувати учасникам справи та його представникам брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою модулю відеоконференцзв`язку EasyCon (https://vkz.court.gov.ua) у порядку статті 197 Господарського процесуального кодексу України та відповідно до рішення ВРП від 17.08.2021 року за № 1845/0/15-21.

Сторона справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції з використанням програмного забезпечення EasyCon, не пізніше ніж за п`ять днів до кожного судового засідання із зазначенням облікового запису (логіну) та контактного телефону для зв’язку. Копія заяви в той самий строк надсилається учасником, що подав заяву, іншим учасникам справи.