flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю "ЕНЕРГОТРЕЙДИНГ" !

16 вересня 2022, 15:36

До уваги  Товариства з обмеженою відповідальністю "ЕНЕРГОТРЕЙДИНГ" !

 

На виконання приписів частини 10 статті 176 ГПК України  Товариство з обмеженою відповідальністю "ЕНЕРГОТРЕЙДИНГ" як відповідач у справі повідомляється, що 02.09.2022 Господарський суд міста Києва ухвалив прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження в справі № 910/8291/22, здійснювати розгляд справи за правилами загального позовного провадження, залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Пірог Юлію Сергіївну та Приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Д'яченко Євгенія Станіславовича. Підготовче засідання призначити на 12.10.22 о 12:00 год. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: місто Київ, вулиця Богдана Хмельницького, 44- Б, зал № 7.

Відповідачу запропоновано надати суду в строк не пізніше п'ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження в справі відзив на позовну заяву в порядку, передбаченому статтею 165 ГПК України та докази його направлення на адресу позивача та інших учасників спору.

 Учасникам судового процесу під час дії карантину запропоновано, у порядку статті 197 ГПК України брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою програмного забезпечення EasyCon. Запропонувати учасникам судового процесу для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції подати до суду заяву (засобами поштового зв`язку, на електронну пошту суду (підписану, за наявності, електронним підписом) про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою програмного забезпечення EasyCon із зазначенням його облікового запису (логіну).

 Інформацію по справі, що розглядається, можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі Судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://ki.arbitr.gov.ua