flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ВИКСТРЕМА Євгенія Григоровича!

21 лютого 2022, 17:41

До уваги ВИКСТРЕМА Євгенія Григоровича!

На виконання приписів частини 10 статті 176 ГПК України ВИКСТРЕМ Євгеній Григорович як відповідач у справі повідомляється, що 07.02.2022 Господарський суд міста Києва ухвалив прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження в справі №910/19010/21; здійснювати розгляд справи за правилами загального позовного провадження; підготовче засідання призначити 02.03.22 о 16:30 год. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44-Б, зал № 7.

Відповідачам запропоновано надати суду в строк не пізніше п'ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження в справі відзив на позовну заяву в порядку, передбаченому статтею 165 ГПК України та докази його направлення на адресу позивача та інших учасників спору.

Учасникам судового процесу під час дії карантину запропоновано, у порядку статті 197 ГПК України брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою програмного забезпечення EasyCon. Запропонувати учасникам судового процесу для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції подати до суду заяву (засобами поштового зв`язку, на електронну пошту суду (підписану, за наявності, електронним підписом) про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою програмного забезпечення EasyCon із зазначенням його облікового запису (логіну).

Інформацію по справі, що розглядається, можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі Судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://ki.arbitr.gov.ua