flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників справи № 910/2296/20

10 листопада 2021, 10:10

До уваги учасників справи № 910/2296/20

Повідомляємо виклик у наступне судове засідання з розгляду справи № 910/2296/20 по суті на 29.11.2021 о 14:00 год.

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “Міжнародна компанія з управління нерухомістю”

до 1) Реєстратора Комунального підприємства “Центр правової допомоги та реєстрації” Гумуржи Олександра Костянтиновича

2) Товариства з обмеженою відповідальністю “Фінансова Компанія Горизонт”

3) Приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Метелиці Олександра Олександровича

4) Приватного нотаріуса Одеського міського нотаріального округу Чередниченко Ганни Анатоліївни

5) Приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Пономарьової Дар’ї Володимирівни

6) Старшого державного виконавця Бородянського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області Бузніцької Тетяни Григорівни

7) Приватного виконавця Наконечного Ігора Михайловича

третя особа-1, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача - приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Познякова Світлана Василівна

третя особа-2, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача - приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Шевченко Інна Леонтіївна

третя особа-3, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача-2 - Товариство з обмеженою відповідальністю "Конгрес Девелопмент"

третя особа-4, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача-2 - Товариство з обмеженою відповідальністю “Фінінсова компанія “Женева Фінанс”

третя особа-5, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача-2 Товариство з обмеженою відповідальністю “Техкар”

третя особа-6, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача - Товариство з обмеженою відповідальністю “Міжнародний центр управління нерухомістю”

третя особа-7, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача - Публічне акціонерне товариство “Комерційний банк “Фінансова ініціатива”

про скасування рішень

та

за позовом третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору - Товариства з обмеженою відповідальністю "Конгрес Девелопмент"

до Товариства з обмеженою відповідальністю “Міжнародна компанія з управління нерухомістю”

про визнання права власності на готельно-офісний та торгівельно-розважальний комплекс

Ухвалою Господарського суду міста Києва від 09.11.2021 (суддя Удалова О.Г.) викликано Реєстратора Комунального підприємства “Центр правової допомоги та реєстрації” Гумуржи Олександра Костянтиновича (02100, м. Київ, вул. Бажова, буд. 9, офіс 13), Товариство з обмеженою відповідальністю “Фінансова компанія “Горизонт” (01033, м. Київ, вул. Шота Руставелі, буд. 44, офіс 104), приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Метелицю Олександра Олександровича (02100, м. Київ, вул. Будівельників, буд. 22/11), приватного нотаріуса Одеського міського нотаріального округу Чередниченко Ганну Анатоліївну (65026, м. Одеса, вул. Польська, буд. 18), приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Пономарьову Дар’ю Володимирівну (03150, м. Київ, вул. Василя Тютюнника, буд. 49, кв. 23), старшого державного виконавця Бородянського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області Бузніцьку Тетяну Григорівну (07800, Київська область, смт Бородянка, вул. Європейська, буд. 2), приватного виконавця Наконечного Ігора Михайловича (04107, м. Київ, вул. Багговутівська, буд. 17/21), як відповідачів - 1,2,3,4,5,6,7 відповідно, приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Познякову Світлану Василівну (01034, м. Київ, вул. Володимирська, 49-А, нежиле прим. № 149), як третю особу-1, приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Шевченко Інну Леонтіївну (03039, м. Київ, вул. Голосіївська, буд. 17, оф. 605), як третю особу-2, Товариство з обмеженою відповідальністю “Фінінсова компанія “Женева Фінанс” (03035, місто Київ, вул. Сурикова, буд. 3, корпус 8Б), як третю особу-4, Товариство з обмеженою відповідальністю “Техкар” (03151, місто Київ, вул. Молодогвардійська, будинок 32), як третю особу-5, Товариство з обмеженою відповідальністю “Міжнародний центр управління нерухомістю” (61058, Харківська обл., м. Харків, вул. Данилевського, буд. 39), як третю особу-6, Публічне акціонерне товариство «Комерційний банк «Фінансова ініціатива» (03150, місто Київ, вул. Щорса, будинок 7/9), як третю особу-7, у наступне судове засідання з розгляду справи по суті на 29.11.21 о 14:00 год.

Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44-Б, зал № 18.

Суд роз`яснює учасникам судового процесу під час дії карантину, у порядку статті 197 ГПК України право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою програмного забезпечення EasyCon. Для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції учасникам справи необхідно не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання подати до суду клопотання (засобами поштового зв`язку, на електронну пошту суду (підписану, за наявності, електронним підписом) або до скриньки для кореспонденції, встановленої у приміщенні канцелярії суду) про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою програмного забезпечення EasyCon із зазначенням його облікового запису (логіну).
Електронні копії ухвал в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua.
Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному вебпорталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в підрозділі «Оголошення про виклик до суду» - 10.11.2021.