flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю «Бізнес Позика»

15 вересня 2021, 17:19

До уваги

Товариства з обмеженою відповідальністю «Бізнес Позика»

(01133, місто Київ, вул. Генерала Алмазова, будинок 13, офіс 524, код 41084239)

Повідомляємо про виклик у наступне судове засідання з розгляду справи по суті

у справі №910/7679/21

За позовом Фізичної особи-підприємця Золотовського Аркадія Олексійовича

до Товариства з обмеженою відповідальністю “Бізнес Позика”

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача – приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Ялова Наталія Олександрівна

про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню,

Ухвалою Господарського суду міста Києва від 14.09.2021 (суддя Удалова О.Г.) викликано Товариство з обмеженою відповідальністю «Бізнес Позика», як відповідача, приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Ялову Наталію Олександрівну, як третю особу, у наступне судове засідання з розгляду справи по суті на 28.09.2021 о 16:30 год.

Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44- Б, зал № 18.

Роз'яснити учасникам судового процесу під час дії карантину, у порядку статті 197 ГПК України право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою програмного забезпечення EasyCon.

Для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції учасникам справи необхідно не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання подати до суду клопотання (засобами поштового зв`язку, на електронну пошту суду (підписану, за наявності, електронним підписом) або до скриньки для кореспонденції, встановленої у приміщенні канцелярії суду) про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою програмного забезпечення EasyCon із зазначенням його облікового запису (логіну).

Електронні копії ухвал в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному вебпорталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в підрозділі «Оголошення про виклик до суду» - «15» вересня 2021 року.