flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників справи №910/2659/21

15 квітня 2021, 12:48

До уваги учасників справи №910/2659/21

за позовом: Тохтарової Сундус Джаферовни (95017, Автономна Республіка Крим, м. Сімферополь, вул. Тургенєва, буд. 20, кв. 41);

до:

1) Приватного акціонерного товариства «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ВАШ ВИБІР» (95017, Автономна Республіка Крим, м. Сімферополь, вул. Скрипніченка, буд. 30/13);

2) Публічного акціонерного товариства «НАЦІОНАЛЬНИЙ ДЕПОЗИТАРІЙ УКРАЇНИ» (04107, м. Київ, вул. Тропініна, буд. 7Г);

про визнання права власності

Ухвалою Господарського суду міста Києва від 13.04.2021 було, повідомлено Приватне акціонерного товариства «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ВАШ ВИБІР», як відповідача - 1 у справі про оголошену в підготовчому засіданні перерву до 12.05.21 о 14:30 год.

Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44- Б, зал № 5, доведено до відома учасників справи, що суд не визнає явку у підготовче засідання обов’язковою, роз’яснено учасникам справи наслідки неявки в судове засідання на виклик суду, що передбачені статтею 202 Господарського процесуального кодексу України, а саме: 1. Неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, визначених цією статтею (ч. 1 ст. 202 ГПК України). 2. Якщо учасник справи або його представник були належним чином повідомлені про судове засідання, суд розглядає справу за відсутності такого учасника справи у разі: 1) неявки в судове засідання учасника справи (його представника) без поважних причин або без повідомлення причин неявки; 2) повторної неявки в судове засідання учасника справи (його представника) незалежно від причин неявки; 3) неявки представника в судове засідання, якщо в судове засідання з’явилася особа, яку він представляє, або інший її представник; 4) неявки в судове засідання учасника справи, якщо з’явився його представник, крім випадків, коли суд визнав явку учасника справи обов’язковою (ч. 3 ст. 202 ГПК України).

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://ki.arbitr.gov.ua.

Виклик/повідомлення розміщено на виконання ухвали Господарського суду міста Києва від 13.04.2021 у справі № 910/2659/21 у порядку ст. 122 Господарського процесуального кодексу України.

Електронна копія указаної ухвали у мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Невиконання судового рішення є підставою для відповідальності, встановленої законом (ст. 18 Господарського процесуального кодексу України). У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, або неподання таких доказів без поважних причин, суд може постановити ухвалу про стягнення у дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від одного до десяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб (ст. 135 Господарського процесуального кодексу України).

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному веб-порталі «Судова влада в Україні» у мережі Інтернет у розділі «ОГОЛОШЕННЯ про виклик до суду» «15» квітня 2021 року.