flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ “Сільськогосподарська аграрна компанія “ПівденьінвестЛенд” (75200, Херсонська обл., Чаплинський р-н, смт Чаплинка)

09 липня 2024, 13:23

До уваги ТОВ “Сільськогосподарська аграрна компанія “ПівденьінвестЛенд”

(75200, Херсонська обл., Чаплинський р-н, смт Чаплинка)

Повідомлення у справі № 910/6950/24

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “Сіна”

до Акціонерного товариства “Державний експортно-імпортний банк України”

за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю “Сільськогосподарська аграрна компанія “ПівденьінвестЛенд”

про визнання договору недійсним

Суддя Полякова К.В.

Ухвалою Господарського суду міста Києва від 17.06.2024 прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі. Розгляд справи вирішено здійснювати за правилами загального позовного провадження та призначено підготовче засідання. Залучено до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю “Сільськогосподарська аграрна компанія “ПівденьінвестЛенд”.

Встановлено третій особі строк для подання пояснень по суті спору – протягом 15 днів з дня отримання даної ухвали.

Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Б. Хмельницького 44-Б, зал судових засідань № 4.

Електронна копія ухвали в мережі Інтернет за адресою:http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному вебпорталі «Судова влада України» в мережі Інтернет «08» липня 2024 року.