flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Білявського Олександра Євгеновича (75132, Херсонська область, Великокопанівська сільська громада, Херсонський район, село Добросілля)

11 квітня 2023, 11:09

До уваги Білявського Олександра Євгеновича      

(адреса: 75132, Херсонська область, Великокопанівська сільська громада, Херсонський район, село Добросілля, вулиця Щаслива, будинок 2)

Ухвалою Господарського суду міста Києва від 16 березня 2023 року в справі            № 910/3662/23 за позовом Білявського Олександра Євгеновича до Іванова Вадіма про стягнення частки 50% у статутному капіталі товариства позовну заяву залишити без руху та надано позивачу строк для усунення недоліків, та встановлено сім днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху.

Вказаною ухвалою Білявському Олександру Євгеновичу встановлено спосіб усунення недоліків позовної заяви:

-  шляхом подання до суду доказів сплати судового збору у сумі 936716,00 грн. за подання позовної заяви до Господарського суду міста Києва;

- шляхом подання до суду  доказів направлення копії позовної заяви з додатками за адресою місцезнаходження відповідача, викладені українською мовою або з долученим нотаріально засвідченим перекладом українською мовою.

Документи (пояснення, інформація, тощо), подані в зв’язку з усуненням недоліків позовної заяви, направити відповідачу, докази чого надати суду.

Крім цього ухвалою від 16.03.2023 попереджено позивача, що відповідно до частини четвертої статті 174 ГПК України у разі якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, заява вважається неподаною і повертається особі, що звернулася із позовною заявою.

Ухвала набирає чинності з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

     

Суддя                                                                                                         І.В. Усатенко

На виконання приписів частини 1 статті 9 Господарського процесуального кодексу України з метою дотримання права учасників справи та будь-яких осіб, які не є учасниками справи, на доступ до судових рішень у порядку, встановленому законом ухвалу суду від 16.03.2023 у справі № 910/3662/23 оприлюднено в електронній формі у Єдиному державному реєстрі судових рішень (www.reyestr.court.gov.ua).

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному вебпорталі «Судова влада в Україні» - 11 квітня 2023 року.